Welcome to contact us: vicky@qyprecision.com

Laasaga Tele ole Tu'u Uamea

O le u'amea u'amea o se tasi lea o fa'agasologa o le gaosiga o le u'amea lea e sasaa ai le uamea vai i totonu o se limu e maua ai se vaega o se foliga ma le lapo'a mana'omia.E mafai ona faʻaaogaina lautele i le tele o talosaga, e pei o masini alamanuia, aerospace, taʻavale, fausiaina, ma isi.
w1

O le faagasologa o le tuʻuina atu o uʻamea e mafai ona aofia ai laasaga faʻapitoa e tusa ai ma manaoga eseese, ae e mafai ona faʻauʻuina i nei laasaga tetele o le a taʻua i lalo.
 
1. Fausia le mamanu ma le limu
O le laasaga muamua o le tele o le lafo o le fatuina lea o se mamanu e tutusa foliga ma le vaega o loʻo faʻamoemoeina.Ona faʻaaogaina lea o le mamanu e fai ai se faʻailoga o le a faʻaaogaina e lafo ai le sila.E manaʻomia le mamanu e faʻafefe ai le maualuga o le vevela ma le mamafa o loʻo aʻafia i le faʻagasologa o le lafo.QY o loʻo iai ni masini faʻainisinia ma inisinia e tuʻuina atu le auaunaga o le mamanu ma le gaosiga e ala i le maualuga o le masini CNC.Afai e te fiafia, siaki e uiga ia i latou maiiinei.
w2

Slurry fa'afefeteina mamanu
 

2. Liusuavai le uamea ma sasaa i totonu o le limu
Ina ia faia vaega lafo, o le u'amea u'amea faapitoa o le a liusuavai i le vai.Ona sasaa atu lea o le liusuavai i totonu o le mamanu patino ma faʻamalosi.O lenei faiga e manaʻomia ai le tomai faʻapitoa ma le gauai, aua soʻo se gaioiga le saʻo e mafai ona tuʻu ai ni faʻafitauli i luga o vaega ua fausia.Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona puʻeina le kesi i totonu o le limu, e oʻo atu ai i pu i le vaega maeʻa.

w3
Liligi le liusuavai
 

3. Fa'amaua le liusuavai ma aveese le limu
O le taimi lava e sasaa ai le liusuavai i totonu o le limu, e maalili i lalo ma faʻamaʻaʻaina, faʻaalia foliga o le lua.A maeʻa ona liu malō, e mafai ona aveese le mea faigaluega na faʻapipiʻiina mai le limu.
 
4. Faauma ma asiasia
Mo le tele o vaega lafo, e manaʻomia le faʻaogaina lona lua, ona o nisi faʻamatalaga e le mafai ona faia naʻo le faʻaogaina o le faʻagasologa.O le vaega o le a faʻamaeʻaina faiga e pei o le faʻamamaina, CNC machining (oloina), oneone faʻafefe, togafitiga vevela (ia faʻaleleia atili mea faʻainisinia), ma isi.
I le mea mulimuli, o vaega maeʻa e manaʻomia le siakiina ma le faʻaeteete ina ia mautinoa ua latou ausia faʻamatalaga manaʻomia ma tulaga lelei.
w4Fa'ali'i vaega lafo
 
I le aotelega, o le u'amea u'amea o se faiga lavelave e mana'omia ai le tomai ma le gauai atu i fa'amatalaga auiliili ma le lelei, ae o lo'o fa'aaogaina lautele i le tele o vaega e ui i lea, e pei o la'au fa'afeso'ota'i, fa'aoga malosi, ma fale.
I so'o se avanoa e iai sou manatu e uiga i le fa'ameamea, po'o isi metotia e fai ai au vaega fa'apitoa, fa'afeiloa'i e fa'afeso'ota'i i matou ma lafo lau su'esu'ega.QY Precision o le a saunia i taimi uma i lau auaunaga.

 

 

 

 


Taimi meli: Mati-07-2023